29 Ekim 2012 Pazartesi

Flaşh Oyun Siteleri İçin Bilgi


Flash oyunlar genç, yaşlı, çocuk 7 den 70 e herkese hitap eden özelliklere sahiptir ve herkesin aktif olarak kullandığı sitelerdir. Bu sitelerden sizlere tavsiye edebileceğim benim de çok kullandığım www.yuzbiroyun.com dur. Bu siteyi kullanarak bir çok oyun oynayabilirsiniz. Sitedeki puanlama sistemi sayesinde diğer oyuncular ile rekabete girebilirsiniz. Bu oyunlardan çok zevk alacağınıza eminim.

Aksiyon Oyunları

YuzbirOyun.com da bir çok kategoride oyunlar bulunmaktadır. Bu kategorilerdeki oyunlar herkese hitap etmektedir. Kız çocukları için giysi giydirme oyunları ev tasarlama oyunları ve moda oyunları bulunmaktadır.  Ateş ve Su Oyunu bunun yanı sıra gençler için ise aksiyon oyunları strateji oyunları tarzında bir çok kategori ve bir çok oyun bulunmaktadır bu oyunları büyük bir keyifle oynayacağınıza eminim.  

Hatta bazı oyunlar var ki adeta bağımlılık yapıyor Winx Oyunları sürekli oynama ihtiyacı hissediyorsunuz. Bazı oyunlarında devamlılığı bulunmaktadır bu oyunlar insanlara ayrı bir zevk vermektedir.  Devamlılığı olan oyunların bir amacı olduğu için o amaca ulaşmak adına devamlı olarak oynamak istiyorsunuz. Ayrıca YuzbirOyun.com da basketbol oyunları bulunmaktadır bu oyunları oynayarak basketbola olan hasretinizi biraz olsun giderebilirsiniz. Favori oyunlarımdan olan Road Assault 3 oyunu oynamanızıda şiddetle tavsiye ederim. Dünyanın en zor oyunlarında avcı oyunu nda atışlar yaparak çok keyif alabilirsiniz.

Ben10

YuzbirOyun.com da bulunan kategorilerden bazıları da şunlardır. Bebek oyunları, Giysi oyunları ben10 ile ilgili oyunlar. Kısacası her yaş grubuna ait oyunlar bulunmaktadır. Oyunları oynarken çok keyif alacaksınız ve siteden çıkamayacaksınız.

Hiç yorum yok: